Firma noastra va ofera servicii de catering, in special pentru pauza de pranz, dar nu numai.
Ne adresam firmelor din sfera publica si privata, oferindu-va o gama larga de produse(toate naturale, fara conservanti) realizate in laboratorul propriu.

Laboratoarele de bucatarie sunt dotate si utilate cu aparatura de ultima generatie, totul fiind gandit pentru a produce mancare pentru 1000 de persoana pe zi si pentru a putea satisface cele mai pretentioase si rafinate gusturi.

Meniul romanesc l-am conceput avand in vedere specificul traditional, insa am luat in cosiderare  si specificuri internationale.

Preparatele noastre sunt facute de specialisti in gastronomie, cu o vasta experienta in domeniu. Toate produsele sunt pregatite pe loc, din ingrediente atent selectionate, proaspete, aduse din ferme recunoscute din tara. Folosim materii prime naturale, fara consevanti alimentari, incercand sa dam produsului finit savoare si gust deosebit.

Consideram importanta maniera in care este prezentata mancarea, din acest motiv aranjamentul produselor culinare este facut in mod elegant, dorind astfel sa satisfacem micile capricii estetice ale clientilor nostri.
Suntem artisti in pregatire si aranjament. Pentru noi, a manca inseamna mai mult decat a-ti satura foamea. Cand pregatim un fel de mancare, ne folosim in primul rand imaginatia, atat pentru a imbunatati reteta folosita, cat si pentru a o aranja in farfurii.

Contam pe faptul ca partenerii nostri merita tot ce este mai bun, mai deosebit si facem tot posibilul sa dovedim ca gastronomia poate deveni o arta.

Succesul nostru se bazeaza pe respectul fata de clienti si experienta in arta culinara. Nu in ultimul rand, merita mentionat faptul ca raportul calitate/pret este foarte bun, sfidand concurenta.

Suntem singurii pe piata de catering care ofera clientilor posibilitatea de a comanda orice fel de preparat de la cel mai simplu la cel mai sofisticat, chiar daca nu este prezentat in meniul firmei.

La cerere, consilierii nostri in domeniul gastronomiei va stau la dispozitie pentru sfaturi sau orice alt fel de informatie.

Echipa Porto Catering